Zürek (Barszcz Bialy) (White Borscht)

Zürek (Barszcz Bialy) (White Borscht), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :     

Ingredienser:
 Zurek:
225 g.suppe grønsager (gulerod pastinak selleri porre)
225 g.kielbasa (Krydret polsk pølse)
450 g.kartofler
2 c.Ryemeal sour
 hvedemel
 hvidløg
 salt
 
 Ryemeal sour:
1.75 dl.rugmel
5 dl.kogt varmt vand
 
Opskrift:
Kog en bouillon af suppe grønsager og 1½ l. vand. Kort inden straining, tilsæt pølsen.

Skræl kartofler, snit dem i stort terninger og kog dem i den let saltede bouillon. Blande mel med lidt vand og tilsæt til bouillonen sammen med Ryemeal sour, skivet pølse, og presset hvidløg knus, og bring suppe i kog. Smag til med salt.

Servere med hårdkogt æg.

Tips:

Ryemeal sour:
Blande 1 3/4 dl rugmel med ½ l. kogt varmt vand. Øse i krukke eller porcelæn terrin, tildække med ostelærred og lad stå et lunt sted 4-5 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 27537 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-14 19:06:06
Hvad menes der med "2 c." i opskriften?

  -   2011-05-02 11:25:29
Mae: Kielbasa betyder bare pølse.. Vi har en del forskellige iforhold til danmark.. Men det er nok bare hvad du har af smag.

  -   2009-12-11 15:14:35
istedet for at lave Ryemeal sour, kan det købes færdig lavet. Prøv med stegt bacon i suppen, det giver et godt pift til pølsen og de hårdkogte æg, P.S bacon skal i til sidst så det beholder sin sprødhed..

  -   2008-04-08 19:35:19
er der en opskrift på det brød som suppen serveres i

  -   2007-11-13 14:27:27
lyder spændende; hvad svarer kielbasa til? Chorizo?