Let kødsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog og bouillonterning opløses heri.
Det tyndt udskivede løg svitses i smør og tilsættes. De rensede grønsager skæres i strimler eller findeles på den grove side af rivejernet og tilsættes efterhånden. Det hakkede kød røres løst med en gaffel og kommes på suppen. tomaterne dyppes i kogende vand, flås, skæres i små stykker og tilsættes. Suppen smages til og koges 10-15 min., til grønsagerne er møre. Suppen serveres med et drys hakket persille. Giv reven ost til. Tips: Tilberedningstid: Ca. 45 min. |
|
Opskriften er vist 10069 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne