Ungarsk gullaschsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 203034 gange,
og udskrevet 4846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2021-08-08 13:37:05 Om det er den rigtige vides aldrig eftersom ungarn selv har et hav af forskellige opskrifter på retten alt efter hvor du befinder dig i landet men god er den da kan klart anbefales Rita - 2018-01-18 16:12:55 Kan den fryses, anonym - 2016-01-31 20:32:15 Det er ikke den rigtige opskrift på gullaschsuppe. Jeg ved det for jeg er selv fra Ungarn. Det er kun os fra Ungarn der kender den rigtige opskrift. My - 2012-11-12 17:21:27 Selleri ødelægger smagen. Nej der skal tilsættes hvidløg og porre :-)Det gør heller ik noget at tilføje ganske lidt sød chili...Ok så er den måske heller ik ungarsk, men hold da op hvor den bliver god <3 larstub - 2012-10-23 04:44:19 Ved ikke hvor misforståelsen er opstået (gælder både Gullasch/Gullaschsuppe), men tomatpure har intet at gøre i en ægte Gullassch/suppe. Har boet i Østrig og rejst rundt i Ungarn og aldrig fået en af disse retter med tomat i. Bortset fra det - og selleri - er opskriften fin. Dog bør den tilføres lidt jævning, da den ser meget tynd ud, og kartoflerne åbenbart ikke jævner nok. Gullaschsuppe skal være lidt tyk og kraftig. Mette - 2012-04-28 19:45:38 Tomatpure bliver bedre af at blive ristet af, inden det kommes i. Ellers bliver det lidt bittert. Beth - 2011-05-31 09:27:13 Smager virkelig godt !! Dejlig krydret og megen smag. Birthe Petersen - 2009-12-19 14:29:58 Den er lige præcis som ungarsk gullasch suppe skal være inginor - 2007-12-12 00:54:12 den er fantastisk ungarnsk suppe Anne-Lise - 2007-09-29 11:18:21 en pragtfuld suppe, selvom jeg ikke bryder mig om peberfrugter og løg, så kan det spise med velbehag bettina - 2005-01-01 01:01:01 lyder spændene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne