Slankesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koger sammen 2-3 timer, hvorefter det hele blendes. Varmes op igen og smages til med evt. flere krydderier.
Kan fryses i mindre portioner. |
|
Opskriften er vist 99350 gange,
og udskrevet 1830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (56 stemmer) |
|
Kommentarer mirgo - 2011-01-28 20:37:47 Modbydelig farve,og ligeså modbydelig smag.Ikke så sært den slanker. mig - 2008-06-07 20:50:35 hva er suppeterninger? :S Bethina - 2008-04-18 19:01:38 Fy da sikke en farve det får når det blendes. Kunne bare ikke spise det. Hvis det skal prøves igen , bliver det IKKE blendet!! anonym - 2008-01-08 19:19:25 Nam, jeg syns den var kjempe god:) fjotte1 - 2007-10-16 09:15:40 skal man kun spise suppen? der står ikke nogen retningslinier, skal man gå ud fra at det er det samme som ved de andre slankesupper? Mette - 2007-08-07 12:24:23 rigtig god suppe. smager rigtigt dejligt. og vil rent faktisk være en som man kunne holde ud at spise i længere tid - i modsætning til hvidkålssuppen, som dog desværre nok er væsentligt mere effektiv anja - 2007-03-04 21:56:57 hvor meget taber man sig på 7 dage? maria - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne