Minestronesuppe 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
- Baconen skæres i mindre tern og svitses i varm olie
- Knust hvidløg svitset med i olien - Selleri, gulerod, løg og kartoffel skæres i tern (ca 1/2X1/2 cm), og tilsættes i gryden. Det er vigtigt at dette ikke tager farve. - Bouilionen og de flåede tomater tilsættes, og skal stå og småsimre til kartoflerne, gulerødderne og sellerien er næsten færdigkogte - Porrer der er skåret i 1 cm brede strimler samt hvidkål der er skåret i 2 cm lange og tynde strimler koges med i de sidste ca 5 min sammen med suppehornene. - smages til med salt og peber Serveres med en lille håndfuld frisk hakket persille, og brød som tilbehør. Tips: En dejlig og forholdsvis let opskrift. |
|
Opskriften er vist 10215 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne