Tomat og champignon suppe

Tomat og champignon suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 flåede tomater helst friske men dåsetomater kan bruges
500 g.friske champignon
3 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
0.5-1 l.vand
 salt eller en bouillon terning
 peber
0.5 citron saften herfra
 lidthakket persille
 lidthakket bladselleri (kan udelades)
1 fedfrisk hvidløg (kan udelades)
 
Opskrift:
Rens og hak champignonerne. Put ca. 2 spiseskefulde smør i en gryde. Når smørret er bruset af ristes de hakkede champignoner til de er gyldne. Put tomaterne i kogende vand. Pil dem derefter. Tomaterne moses eventuelt i en blender. Opløs melet i en halv kup vand og bland det med ½ liter vand i den gryde du vil koge suppen i. Tilsæt tomatpureen, champignonerne, salt eller bouillonterningen og den hakkede selleri. Kog i 5 - 10 minutter. Tag gryden af varmen, tilsæt peber, persille og citronsaft og den sidste skeful smør. Rør rundt og lad suppen hvile i et par minutter før den serveres. Hertil serveres ristet lyst brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13131 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu