Tomat og champignon suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Rens og hak champignonerne. Put ca. 2 spiseskefulde smør i en gryde. Når smørret er bruset af ristes de hakkede champignoner til de er gyldne. Put tomaterne i kogende vand. Pil dem derefter. Tomaterne moses eventuelt i en blender. Opløs melet i en halv kup vand og bland det med ½ liter vand i den gryde du vil koge suppen i. Tilsæt tomatpureen, champignonerne, salt eller bouillonterningen og den hakkede selleri. Kog i 5 - 10 minutter. Tag gryden af varmen, tilsæt peber, persille og citronsaft og den sidste skeful smør. Rør rundt og lad suppen hvile i et par minutter før den serveres. Hertil serveres ristet lyst brød.
|
|
Opskriften er vist 13131 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne