Kartoffelsuppe - den allerbedste
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Toller Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og grøntsager koges møre i fonden i 15 minutter og blendes. Bland fløden i.
Smag til med salt og peber.
Kalvebaconen skæres til, steges sprød og lægges på suppen.
|
|
Opskriften er vist 32062 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer yven - 2010-01-28 17:53:47 prøv med lidt timian Ingrid - 2009-11-01 09:38:16 Det var bare lykken, vi havde gravet en masse kartofler op fra børnenes urtehave og skulle holde høstfest i børnehaven. Både børn og voksne var vilde med denne suppe som gav et godt pift med bacon på toppen. anonym - 2009-03-31 14:56:49 den var god men jeg var ikke så vild med baconen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne