Suppe kogt på oksespidsbryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en stor suppegryde og hæld vand på, såkødet er dækket.
Bring det i kog og skum.
Tilsæt de forskellige rensede grønsager samt krydderier.
Lad det koge ved svag varme i et par timer, men tag grønsagerne op af gryden, efterhånden som de er færdigkogte.
Si suppen og hold kødet varmt.
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem på suppen, der kan evt. suppleres med friskkogte grønsager.
Skær kødet i pæne skiver og kom dem i suppen eller server dem til.
|
|
Opskriften er vist 18250 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Harly - 2016-09-05 14:59:21 for at gøre det nemmere, tilsættes de snittede grøntsager først til sidst, efter suppevisken er fjernet. Spidsbrystet kan også serveres med kartofler og peberodssauce, så tilsættes suppen i stedet kød og melboller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne