Min Gullasch

Min Gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : skakjonas

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.skært oksekød i tern
 
 Olivenolie til stegning
 
5 store løg - hakket
0.5-1 hvidløg - hakket fint
10 stilkebladselleri - snittet i tynde skiver
 
 Oksebouillon terninger + vand
200 g.tomat puré
1200 g.flåede tomater
 
1000 g.kartofler - skrællet og skåret i tern
1000 g.gulerødder - skrællet og skåret i tern
750 g.pastinakker - skrællet og skåret i tern
750 g.persillerødder - skrællet og skåret i tern
1 knoldselleri - skrællet og skåret i tern
 
 Spidskommen
 
Opskrift:
Steg oksekødet med salt og peber - det må ikke koge, så hvis der kommer for meget kød saft hældes det bare fra og tilsættes senere.

Tilsæt løg, hvidløg, og bladselleri og steg videre et par minutter.

Tomat puré og de flåede tomater tilsættes sammen med oksebouillonen (man kan altid tilsætte mere vand senere).

Lad det stå og simre, imens du steger rodfrugterne til de bliver gyldne. Rodfrugterne tilsættes suppen ca. 10 min. før servering.

Vand tilsættes til den rette konsistens er opnået.

Suppen smages til med salt peber og spidskommen og serveres med en klat Cremefraiche på toppen og flutes ved siden af.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 19193 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu