Rodfrugtsuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Snit alle grøntsagerne meget fint, gulerødder og porrer i skiver, og de øvrige ingredienser i små terninger.
Svits dem kort i fedtstoffet uden at de tager farve.
Hæld bouillonen ved og kog under låg i ca. 20 min. eller gerne lidt kortere, hvis man ønsker lidt sprøde grøntsager.
Bland krydderurterne i og smag suppen til med salt og peber.
Tips: Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Conni Granat - 2009-10-15 20:04:25 Jeg puttede noget flødeost med purløg i, det gjorde suppen lækker cremet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne