Amager hønsesuppe

Amager hønsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.Hønsebouillon
2.5 l.Vand
300 g.Gulerødder i hjul
300 g.Selleri i tern
500 g.Porre i skiver
300 g.Spidskålshoved snittet
150 g.Løg skåret i både
2 spsk.Hvidløg hakket
1 tsk.Timian
1 tsk.Hel Peber
 
Opskrift:
Vand og Hønsebouillon koges op. Tilsæt krydderier og grønsager og lad suppen småkoge 20-30 min. Nogle af urterne bliver lidt rigeligt møre.

Tips:

Opskrift stammer fra 1933, hvor den var en hverdagssuppe på Amager.





karakterer:
Opskriften er vist 27391 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-02 19:41:15
Rettelse angående hvidløg til Amagerpigen, hvidløg er faktisk fra gammel til brugt både til mad og naturmedicin i Danmark. Den havde bare været glemt i mange år og dermed troede mange det var en nyhed på hylderne her i landet

  -   2010-09-16 21:50:54
Den lyder godt den suppe , men hvidløg brugte man ikke i suppe dengang , og slet ikke i 1933 , så det må være kommet til efter .