Gulerodssuppe med vild mælde eller skvalderkål

Gulerodssuppe med vild mælde eller skvalderkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.fintsnittet løg
100 g.selleri i tern
750 g.fintsnittede gulerødder
1 l.hønsebouillon
1 spsk.tomatpure
 salt
 hvid peber
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Svits løget, tilsæt selleri, gulerødder, bouillon, pure og ris og lad det snurre under låg i ca. 30 minutter. Gnid suppen gennem en sigte eller blend den og hæld den tilbage i en gryde og tilsæt krydderier og fløde. Varm suppen op før servering. Server den med en klat kold creme fraiche eller drys af finthakkede vilde urter f.eks fuglegræs, syre mm





karakterer:
Opskriften er vist 10957 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-17 13:02:17
Vild mælde og skvalderkål mangler på ingrediens-listen! Hvor meget skal der bruges?