Bønnesuppe a la petros
Hovedingrediens : Bælgplanter - Hvide bønner Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Sæt bønnerne i blød natten over, tilsæt evt. ekstra vand.
Bønnerne skylles, og koges i 15 min. - dette kogevand smides ud. Det fint snittede løg svitses i olie, tilsæt de forkogte bønner og vand så bønnerne dækkes - det koges i 15. min. Derefter tilsættes de fintskårne grøntsager og krydderierne (der kan evt. tilsættes lidt fintskåret okse eller svinekød) Suppen koges indtil bønnerne er godt møre - må dog ikke koge ud - dvs. ca. 1 times tid. Jævnes med 1 spsk. mel. DET ER MEGET VIGTIGT AT BØNNERNE STÅR I BLØD NATTEN OVER ! (ellers er der stor risiko for en del luft i maven) |
|
Opskriften er vist 22898 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne