Suppe på kalvebryst
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : |
|
|
Gør grønsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær det gule fra citronen, skær det hvide fra og smid det væk. Skær citronen i skiver. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Bring i kog og lad retten koge i ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs. Tilsæt lidt salt. Tag kødet op og sigt suppen. Kog evt. ind. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntager i mindre stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen.
Server kød og grøntsager i suppen, eller server begge dele efter at have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og groft salt til. Lav evt. Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 15070 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne