Cremet hønsekødssuppe
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader. Drys kyllingen med salt og peber og brun den i almindelig olie. Hak løg, porre og bladselleri groft. Hæld grøntsagerne i en gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og timian. Læg kyllingen i gryden og tilsæt hønsebouillon. Bring det i kog. Lad det simre i ovnen i 50 minutter. Dryp kyllingen indimellem.
Smelt smørret. Når det bruser, tilsættes melet. Varm det igennem på mellemste blus under omrøring, indtil det er lysebrunt. Opvarm mælken i en gryde og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring. Når kyllingen er færdig, lægges den til side for at hvile. Hæld suppen igennem en si. Bring sovsen i kog og tilsæt suppen lidt ad gangen. Tilsæt kaffefløde og pisk det i. Suppen smages til med salt og peber. Skær kyllingen ud, læg stykkerne i skåle og hæld suppen over. Læg det sprødstegte kyllingebryst øverst. Til sidst dryppes med olivenolie. |
|
Opskriften er vist 36079 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne