Sparesuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Chefkokkens opskrifts samling Indsendt af : erik baltzar Indsendt : |
|
|
Hak løg og peberfrugt. Skær porren i ringe og gulerødderne i skiver, striml hvidkålen fint.
Svits grønsagerne i fedtstoffet. Brunkødet og fordel det med en gaffel. Bland kød og grønsager i gryden. tilsæt ris og tomatpure, hæld bouillon over. Krydr og lad suppen koge ved svag varme og under låg ca. 20 min. til risene er møre server straks, evt. med lidt flødepeberrod på toppen |
|
Opskriften er vist 13939 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne