Gullaschsuppe a la Jeanette

Gullaschsuppe a la Jeanette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnFryseegnet : Ja

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Oksekød/tværreb + evt. kraftben
 margarine til stegning
1 lille selleri
2-3 porre
1 persillerod
1 mellem stor løg
3-4 kartofler
1-2 røde peberfrugter
2-3 l.vand
2-3 spsk.paprika
1-3 dl.sherry efter smag
 tomatpuré efter smag
 salt
 peber
 
 Jævning (mel/vand)
 
Opskrift:
Grøntsagerne rengøres og skæres i tern.

Kødet skæres i tern og brune ved stærk varme i lidt fedtstof.
Tilsæt grønsagerne vand og krydderierne på nær sherry og tomatpuré.
Små koges under låg til det hele er mør 1-1½ time.

Koges op smages til med tomatpuré og sherry, suppen jævnes til sidst (skal ikke være tyk).

Tips:

Server flutes til. Hvis suppen laves dagen før servering, skal den ikke jævnes og smages til med Sherry før næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 12334 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu