Jambalaya Kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
I en 6 liters gryde med 1 tsk olie brunes kalkun tern ved middel varme, til det er brunet på alle sider. Fjernes derefter fra gryden og venter til senere brug.
I samme gryde steges løg, selleri, grøn peber, hvidløg og krydderier i resten af olien i ca 10 min., til de er møre. Tilsæt ris og steg videre i 5 min under stadig omrørring, for at undgå det brænder på. Tilsæt så suppe og tomater og lad det simre i 25-30 min. indtil risene er møre. Fjern laurbærbladet og tilsæt kødet, varm godt op og smag til med salt og peber. Serveres i varme skåle/tallerkener med groft flutes, eller ander brød. |
|
Opskriften er vist 18774 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-10-20 07:04:08 1 dl Kalkunbryst?? - Dåååh! Det føles som noget af en investering at købe kalkunbryst, som er rimeligt dyrt, for at anvende 1 dl(deciliter). Det går simpelthen over min forstand (og min pengepung!). Jeg spiser meget kalkun. Men når jeg køber bryst eller filet, tilberedes det hele på én gang, som regel helstegt i ovn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne