Kartoffelsuppe med sprød bacon drys og persille
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ja Indsendt af : Natascha Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne skæres i tern.
Bacon svitses i en stor gryde med margarine. Baconen tages op og lægges på et stykke køkkenrulle. Grøntsagerne svitses nu i den store gryde. Vand og bouillonterninger tilsættes sammen med timian. Suppen koges til grøntsagerne er meget møre, ca. ½ time. Suppen blendes og mælk og fløde tilsættes. Lad suppen simre i 5 minutter og smag til med salt og peber. Anret suppen i en dybtallerken, drys med bacon og hakket persille. |
|
Opskriften er vist 7121 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne