Kartoffelsuppe med sprød bacon drys og persille

Kartoffelsuppe med sprød bacon drys og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Natascha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler
250 g.løg
1 porre
75 g.selleri
25 g.margarine
1.5 l.hønsekøds bouillon (vand + 3 terninger)
1 kvisttimian
0.5 dl.fløde
0.5 dl.mælk
 Salt
 Peber
 
 Topping:
 Hakket persille
 Bacon i tern
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i tern.

Bacon svitses i en stor gryde med margarine. Baconen tages op og lægges på et stykke køkkenrulle.

Grøntsagerne svitses nu i den store gryde. Vand og bouillonterninger tilsættes sammen med timian.
Suppen koges til grøntsagerne er meget møre, ca. ½ time.

Suppen blendes og mælk og fløde tilsættes. Lad suppen simre i 5 minutter og smag til med salt og peber.

Anret suppen i en dybtallerken, drys med bacon og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7121 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu