Karrysuppe (diabetes)

Karrysuppe (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tsk.olie eller margarine
2 spsk.Karry
3 løg i tern ( 300 g)
4 porre i tynde skiver (ca. 400 g)
4 dl.ris (150 g)
3 l.hønsebouillon (vand + terning)
6–8 stilkebladselleri i tynde skiver (300g)
4 spsk.Majsstivelse
 salt
 peber
 
 Løgene kan erstates af en ekstra porre
 
Opskrift:
Karry svitses let i fedtstoffet. Porre og løg svitses med nogle minutter. Risene tilsættes og suppen småkoger i 15 – 20 min.

Bladsellerien koger med de sidste 5 min. Jævnes og smages til.

Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 42768 gange,
og udskrevet 1108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-17 21:22:31
Nej, hønsebullionen skal drikkes mens man spiser majsstivelsen

  -   2012-10-06 12:50:54
Skal hønse bouillon ikke tilsættes? Eller skal det spises ved siden af?

  -   2005-01-01 01:01:01
m.... den er super god... kom evt. nogle kyllinge stykker i:)