Hurtiglavet grønsagssuppe

Hurtiglavet grønsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gulerødder
0.25 selleri
2 løg
2 spsk.smør eller margarine
5 dl.bouillon
2 dl.kartoffelflager
2 dl.mælk eller fløde
 salt
 peber
250 g.fine ærter
 reven gulerod
 
Opskrift:
Rens grønsagerne. Riv gulerødder og selleri groft. Snit løgene.

Sautér gulerødder, selleri og løg i fedtstof. Tilsæt bouillon. Kog det op og lad suppen koge 15 minutter, til grønsagerne er møre. Kom derefter kartoffelflager og mælk eller fløde ved. Varm det igennem. Smag til. Tilsæt ærterne.

Servér suppen i en skål eller terrin og drys med revne gulerødder.

Tips:

Tilberedningstid: Ca. 30 min





karakterer:
Opskriften er vist 18222 gange,
og udskrevet 421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-14 19:10:44
Ja, hvad er kartoffelflager?

  -   2012-04-27 23:29:10
Hvad er kartoffelflager?