Bouillabaise
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
En stor gryde gnides med enorme mængder hvidløg, heri sauteres finthakket fennikel, porre, bladselleri, skalotteløg og hakkede flåede tomater, herefter kommes for eksempel, muslinger, hvilling, torsk, skrubbe, kulmule, og sej i gryden. Det hele svinges rundt, du må ikke røre da du så ødelægger fisken. Der krydres med bredbladet persille, laurbær, timian, basilikum, 1 stjerneanis og safran. Endelig hældes en tør hvidvin og fiskebouillon/fond, så det dækker.
Fiskefond: Det hele koger 18 - 20 minutter (ikke mere, da fonden så bliver mørk). Sigtes igennem en stofble. Når suppen er færdig (fisken kogt) tages fisken op og lægges på et fad. Suppen serveres for sig, der serveres endvidere hvidt brød og hvidløgsmayonnaise til. |
|
Opskriften er vist 30475 gange,
og udskrevet 846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-05-15 15:08:10 Mængdeangivelser, tak!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne