Fransk Bondesuppe
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : Red : |
|
|
Løg i små tern steges så de er klare - må ikke tage farve.
Gulerødder tilsættes ( små skiver ) Blegselleri skæres i skiver - 3 - 4 mm og tilsættes - evt. bruges top - lad grøntsagerne stege svagt i ca. 10 min. Der tilsættes herfter vand og bouillon - ca. 1 l. Kartofler - rensede og skåret i tern tilsættes sammen med øvrige grøntsager Rester af kød ( f.eks. dyreryg eller bov ) tilsættes og suppen koges ca. 2 timer ved meget svag varme - men skal lige holdes i kog. Suppen smages til med salt - peber og evt. timian. Serveres med ristet rugbrød med porre 1 porre koges - blendes og røres med lige dele blå skimmelost og lidt fløde. Rugbrød skæres i små trekanter og varmes i ovnen til ostemassen begynder at tage farve - serveres varmt. |
|
Opskriften er vist 15611 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne