Pers Linsesuppe
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Per Fritz Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles og koges i letsaltet vand. Vandet sies fra. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Skyl og hak persillen. løgene pilles og hakkes.
Selleri skæres i tern. Opløse bouillonterningerne i vandet og læg de forkogte linser, grøntsagerne, de hakkede tomater i gryden. Lad det småkoge i 30 min. Når gryden tages af blusset, smages suppen til med vildt/kantarelfonden, evt. lidt rødvin, sherry, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 7981 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne