Fiskesuppe 03
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Betina Folsing Indsendt : Red : |
|
|
Selleri skæres i tern og svitses i god olie sammen med 1 tsk. velduftende orientalsk karry i en gryde.
Derefter tilsættes 2 liter bouillon og 11/2 dl ris med kort kogetid (løse ris). Herligheden koger ca. 10-15 min og imens skæres 300 g. lækker torskefilet der tilsættes når tiden er gået. Efter 2 min tilsættes et bundt hakket persille og suppen smages til med salt og peber. Serveres med brød til. Tips: Her skulle være til 4 pers. Men lav rigeligt, det smager godt. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 9700 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne