Græskarsuppe med hønsekød

Græskarsuppe med hønsekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.skrællet og rengjort græskar
3 skalotteløg
1 gulerod
1 stilkbladselleri
2 store skrællede kartofler
1 fedknust hvidløg
10 dl.kogende vand - ca.
1 stor rød peber
1 hvidløg
6 dl.creme fraiche
120 g.smør
1 stor suppehøne
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Kruspersille
 
Opskrift:
Smelt smørret og sortér de hakkede skalotteløg og det knuste hvidløg ved svag varme i en stor gryde, indtil de er blanke. Fjern "indmaden" fra græskarret og det røde peber. Hak det røde peber og bladselleriet og skær græskar, gulerod og kartoflerne i små stykker på størrelse med en terning. Kom grønsagerne i gryden med skalotteløg og hvidløg. Kom den rengjorte høne i suppen og dæk hønen og grønsagerne med kogende vand. Kog suppen ved svag varme i en lille times tid og fjern skum fra hønen undervejs.

Når hønen er kogt i suppen, tages den op fra gryden. Hønsekødet fjernes og skæres i strimler. Grøntsagerne moses, så suppen bliver jævn. Herefter kommes strimlerne af hønsekød i suppen og der smages til med salt og peber. Lige før suppen serveres røres creme fraîchen i suppen. Pynt suppen med en kvast kruspersille.





karakterer:
Opskriften er vist 14970 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-23 07:41:27
MÅMS! Og der var bladselleri i min...fungerer også med sojafløde i stedet for creme fraiche.

  -   2009-10-30 23:24:29
Damm det er en god suppe... kom dog ikke bladselleri i da det ikke lige var i køkkenet... men kan helt klar anbefales