Vintersuppe 02
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Kom hønen i en suppegryde med vand og bring gryden i kog. Skum suppen. Grønsagerne renses og kommes hele i suppegryden sammen med løvstikkebladene, men først når suppen er skummet af. Lad suppen simre ved svag varme i 2-3 timer.
Tag kødet op på et fad, når det er færdigkogt. Hønen er kogt, når der ikke længere siver rød saft, hvid man med en gaffel stikker i kødet ved brystet og låret. Smag suppen til med salt og peber og tilsættes suppeurter, som koges 10-15 min. herefter tilsættes kød og melboller. Tips: Grøntsagerne kan tages op efter ca. ½ times kogning, skæres i passende stykker og anvendes istedet for de frosne suppeurter. Hønen kan anvendes til høns i asparges, høns i peberrod eller lignende dagen efter, eller den kan fryses til senere brug. |
|
Opskriften er vist 12840 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne