Suppe med spinat og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Ja -men smager bedst ny lavet Indsendt af : Sif Indsendt : Red : |
|
|
Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud. Anret ost, chalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.
Suppe: Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem og skær dem i strimler. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge). Smag til med soja og tilsæt spinaten. Server straks suppen sammen med ost, chalotteløg og bladselleri. Tips: Tip: Spinaten kan erstattes af ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl). |
|
Opskriften er vist 6565 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne