Bouillabaisse med rødfisk og havkat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flutes og aïoli.
|
|
Opskriften er vist 25550 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne