Suppe på ben
Hovedingrediens : Oksekød - Okseben Indsendt : Red : |
|
|
Knogler og okse forkød kommes i en stor gryde og dækkes med vand, koger op og skummes godt af.
Imens skures og skrælles: Persillerod, pastinakker, gulerødder og selleri. Porrerne ordnes. Urterne og porrerne skal ikke i suppen endnu, kun skrællerne af rodfrugterne og de grønne porre-toppe tilsættes den omhyggeligt skummede suppe sammen med løg, nelliker, peberkorn og allehånde. Suppen koger nu 3 timer. Suppen sigtes - (porre-toppe, løg, urteskræller m.m., der er kogt med suppen kasseres). De allerede skrællede urter skæres ud i mundrette bidder og simrer i suppen til de er så møre, som man ønsker det - ca. 10 minutter, hvorpå hønsekødet kommes i. Serveres med det skiveskårne oksekød og flødeskum eller cremefraiche smagt til med reven peberrod. Desuden masser af hakket persille til at drysse på suppen. |
|
Opskriften er vist 48981 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne