Lenticchie in umido

Lenticchie in umido, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.tørrede linser
100 g.Pancetta eller bacon
1 stilkblegselleri
1 gulerod
1 løg
1 fedhvidløg
4 bladeSalvie, frisk finthakkede
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Linserne dækkes aftenen inden med rigeligt vand. Næste dag hældes vandet fra og linserne skylles godt. Pancetta og gulerod skæres i fine tern. Selleri i fine, tynde skiver. Løget pilles og skæres i fine tern. Hvidløg pilles og presses. Sautér pancetta, løg, blegselleri, gulerod, hvidløg og salvie i smørret. Linserne tilføjes og retten dækkes med vand. Koges 45 minutter ved svag varme, eller indtil linserne er møre. Tilsidst smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu