Lenticchie in umido
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Linserne dækkes aftenen inden med rigeligt vand. Næste dag hældes vandet fra og linserne skylles godt. Pancetta og gulerod skæres i fine tern. Selleri i fine, tynde skiver. Løget pilles og skæres i fine tern. Hvidløg pilles og presses. Sautér pancetta, løg, blegselleri, gulerod, hvidløg og salvie i smørret. Linserne tilføjes og retten dækkes med vand. Koges 45 minutter ved svag varme, eller indtil linserne er møre. Tilsidst smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 8500 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne