Gumbosuppe med fisk
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Varm 1 spsk. af olien i en stor gryde over middelstærk varme.
Tilsæt okra og svits i 5 minutter.
Tag dem op og stil til side.
Skru ned for varmen og hæld resten af olien på. Kom løg og selleri i og svits dem i 5 minutter. Kom hvidløg i og svits det med i 1-2 minutter. Krydr med salt, peber, sukker og koriander. Hæld fiskebouillon i og bring den i kog. Tilsæt okra, peberfrugterne og tomaterne. Skru ned for varmen og kog gumboen 8-10 minutter. Kom persille, koriander og tabasco i. Stik fiskestykkerne og rejerne ned i suppen og rør forsigtigt for at blande gumboen. Læg låg på og lad den koge 5 minutter. Server straks med flutes. |
|
Opskriften er vist 10278 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne