Græsk lammesuppe 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Evt. fedt skæres af lammekødet og det skæres i meget tynde strimler. Løg, hvidløg og bladselleri skæres i tynde skiver. Guleroden skæres i små terninger.
Kødet brunes i olien i en gryde. Grøntsagerne tilsættes og svitses med. Bouillon og timian kommes i og suppen småkoger under låg i ca. 1/2 time til kødet er mørt. Courgetterne skæres i meget små tern og varmes i suppen i 2 min. Smages til med salt og peber og serveres med hakket persille samt Groft brød. Tips: Laves retten med lammebov koges benet med. |
|
Opskriften er vist 20442 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hoppegryden - 2010-01-16 12:51:15 skal kødet være stegt/kogt i forvejen, eller råt? Det står der intet om... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne