Rypesuppe

Rypesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
0.75-1 kg.kød af rype
1 gulerod
1 løg
1 stykke selleri
1 æble
1 appelsin
8 cl.cognac
0.5 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 tsk.merian
1 l.hønsebouillon
1 spsk.smør eller margarine
2-3 spsk.hvedemel
4 dl.fløde
12 cl.madeira
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær brysterne ud, og læg til side.

Del resten av skroget og lårene i små stykker. Brun det i fedtstof. Skræl og skær frugt og grøntsager i stykker. Brun og bland alt en stund. Brænd af med cognac. tilsæt krydderierne og rør. Tilsæt på bouillonen og lad det koge ca. 1 time. Brun bryststykkerne og læg dem i bouillonen. Lad det syde 15-20 minutter. Skær kødet i terninger. Si bouillonen. Bland hvedemel og fedt og jævn bouillonen med det. Tilsæt fløden. La det koge et øjeblik. Tilsæt madeira. Læg kødterningerne og drys med finhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu