Rypesuppe
Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Skær brysterne ud, og læg til side.
Del resten av skroget og lårene i små stykker. Brun det i fedtstof. Skræl og skær frugt og grøntsager i stykker. Brun og bland alt en stund. Brænd af med cognac. tilsæt krydderierne og rør. Tilsæt på bouillonen og lad det koge ca. 1 time. Brun bryststykkerne og læg dem i bouillonen. Lad det syde 15-20 minutter. Skær kødet i terninger. Si bouillonen. Bland hvedemel og fedt og jævn bouillonen med det. Tilsæt fløden. La det koge et øjeblik. Tilsæt madeira. Læg kødterningerne og drys med finhakket persille. |
|
Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne