Fiskesuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Gør urterne i stand og findel dem.
Hak det grønne groft.
Kom det sammen med fisken i den gennemfugtede stegeso.
Knus laurbærbladet meget fint og bland det med vandet, som hældes over fisken.
Kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader.
Tag fiskestykkerne op, når de er møre, kom dem tilbage i suppen, når den skal serveres.
|
|
Opskriften er vist 19058 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne