Fiskesuppe (Stegeso)

Fiskesuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.forskellig fisk evt. dybfrossen
1 gulerod
1 porre
 sellerigrønt
 salt
0.5 laurbærblad
 dild
1 spsk.sojasauce
2-3 dråbertabasco
7.5 dl.vand
 
Opskrift:
Gør urterne i stand og findel dem. Hak det grønne groft. Kom det sammen med fisken i den gennemfugtede stegeso. Knus laurbærbladet meget fint og bland det med vandet, som hældes over fisken. Kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader. Tag fiskestykkerne op, når de er møre, kom dem tilbage i suppen, når den skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 19058 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu