Gul ærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Gule ærter Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skyl ærterne og sæt dem i blød c. 24 timer i koldt (helst kogt) vand
Bring langsomt ærterne i kog i udblødningsvandet tillige med det skrællede og ituskårne kartofler og urter (guleroden koges dog helt)kog over svag varme til ærterne er møre ca. 1 1/4 time tag guleroden op og skær den i skiver gnid resten gennem en sigte tilsæt mælk og lad suppen få et opkog med gulerodsskiverne smag til med salt og rør margarinen i. i stedet for mælk kan bruges suppe spises med brødterninger. |
|
Opskriften er vist 18767 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne