Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker
sæt fasanerne over i koldt vand, lad dem koge op og skum
tilsæt grønsagerne, timian, salt og peber
lad det hele koge i ca. 1½ time, kødet skal være til at få fra benene.
Tag fasaner og grønsager op af suppen si suppen pil kødet fra benene kom kød og grønsager i blenderen sammen med noget suppe blend til det er helt glat. Kom puré og suppe i en gryde og kog op smag til med salt og peber tag gryden af varmen rør æggeblommer, fløde og maizena sammen tilsæt lidt af den varme suppe hæld æggemassen i suppen. server suppen straks. Grønne pandekager: Pisk æg og mel sammen pisk mælken i sammen med krydderurterne, dejen skal være lind. bag pandekagerne i smør, de må ikke være for tykke rul pandekagerne stramt sammen og afkøl dem skær pandekagerne i 1½ cm tykke skiver og server dem i suppen |
|
Opskriften er vist 12353 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne