Suppe med hakket kyllingefars
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mark Indsendt : Red : |
|
|
Svits kyllingefarsen i en gryde. Skær løg, bladselleri og peberfrugt i små terninger, kom dem i gryden og svits dem sammen med kødet. Tilsæt paprika, hvidløg, tomatpuré og bouillon og giv det hele et opkog.
Kog nudlerne i en gryde med let saltet vand som anvist på pakken. Smag suppen til med salt og peber. Suppe og nudler serveres hver for sig så man hver især kan tage den portion man nu lyster. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 22031 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jd - 2023-03-24 11:13:08 Meget velsmagende suppe som er hurtig og nem at lave pernille - 2015-11-20 07:52:27 den smager perfekt..:) anonym - 2014-03-05 15:10:57 Nu må vi have udryddet dette brug af ordet " fars". Fars er kød blandet med diverse ingredienser. Så lær det dog. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne