Minestrone suppe
Indsendt af : Natascha Indsendt : Red : |
|
|
Først renses alle grøntsager. Løg, gulerødder og porre skæres i små tern og lægges i en skål. Blomkål skæres i små buketter, peberfrugt skæres i tern, selleri i fine skiver (½ cm tykke). De tre dele lægges i en anden skål.
Hæld olien i en stor gryde, når olien er varm ristes baconternen sprøde. Tag dem op før de er mørkebrune, og gem dem til senere. Baconfedtet bruges til at svitse grøntsagerne i. Løg, selleri, gulerødder og porre svitses i nogle minutter, før da hakkede tomater og hønsebouillonen røres i gryden. Tilsæt timian, persille, laurbærbade, salt og peber, og lad suppen koge i 10 minutter. Fjern persille og laurbærblade og tilsæt skyllede kidnet bønner, peberfrugt i tern og små blomkåls buketter. Kog videre i ca. 8 minutter. Smag suppen til, drys med baconstykkerne og server den med brød og revet ost. Bon Appetit! |
|
Opskriften er vist 18018 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne