Nem fiskesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne skæres i tern og koges møre i suppen.
Fisken skæres i tern og tilsættes sammen med fløden.
Skal koges op og er klar til servering.
Tips: Man kan også bruge andre fisk, eller en rest fra dagen før. |
|
Opskriften er vist 37788 gange,
og udskrevet 1075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer sanne - 2008-08-24 14:18:20 åh, det er som min farmor lavede suppen, barndommens glade ferie minder kom mig nærmer, mums :) emma - 2007-11-24 17:38:45 den er ok, har lavet den flere gange til forret, været et hit hvergang anonym - 2007-10-29 17:11:03 GRØNSAGERNE GIVER EN GOD SMAG,, GOD TIL BØRN anonym - 2007-10-29 17:10:12 smagte rigtigt godt, OG DER VAR SMAG I DEN E&P - 2007-09-15 16:04:00 Det lød næsten for nemt til at være sandt. Kan forstille mig, at hvis man er glad for kønsløst dansk mad, falder den i god jord. Fulgte opskriften, men det smagte af vand tilsat lidt føde... har meget brug for volume og smagen af fisk. Tilsæt evt. skaldyr, mere føde, mindre vand, lad det koge ind med laurbær, timian, ...evt esdragon, blend først, si det dernæst, og tilsæt tilsidst fisken. Marianne - 2007-08-15 18:00:38 Rigtig lækker suppe. Jeg tilføjede en dåse tomatpure. Det blev den endnu bedre af 160707 - 2007-07-16 12:33:57 mums, det smager som min bedstemor lavede den, et par rejer i ville ikke gøre den mindre god anonym - 2007-03-21 13:07:24 utrolig lækker, vagte glæde ved mine gæster dorte - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god, men bedst dagen efter lissi - 2005-01-01 01:01:01 den kan kun anbefales hanne - 2005-01-01 01:01:01 nemt og lækkert hans sørensen - 2005-01-01 01:01:01 den smager som en drøm lone - 2005-01-01 01:01:01 der fik mine børn en ny livret. anonym - 2005-01-01 01:01:01 kanon god, ideel til en hurtig gang aftensmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne