Gazapcho, kold
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Prik tomaterne med en spids gaffel.
Kom dem i kogende vand et kort øjeblik, til skindet begynder at løsne sig.
Tag tomaterne op og pil skindet af.
Skær tomater, agurk, peberfrugt og løg i mindre dele. Kom det hele i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til suppen er helt glat og jævn. Sæt suppen koldt i et par timer. Server den kold og f.eks. med osteboller. Flæk bollerne og fordel revet ost på brødet. Gratiner brødene midt i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 7 minutter. |
|
Opskriften er vist 32248 gange,
og udskrevet 956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2012-06-27 12:49:30 Gem eventuelt en smule af ingredienserne og læg dem på toppen ved anretning.. Det gør at det ikke se så kedeligt ud. Det skal selvfølgelig være hakkede det der skal på toppen.. ;-) Per - 2011-07-10 19:00:16 Godt nok en kedelig farve, men det kan jo smage meget godt aligevel. Mener den kan blive noget pænere hvis du skifter den grønne peberfrugt ud med rød, og skræller agurken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne