Jordskokkesuppe med kammuslinger

Jordskokkesuppe med kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blikkenslageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Jordskokker
300 g.Kartofler
200 g.Løg
100 g.Gulerødder
100 g.Selleri
8 dl.Hønsebouillon
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
2.5 dl.Sødmælk
2 spsk.Lime, Friskpresset
300 g.Kammuslinger
 Olivenolie
 Salt
 Peber
 
 Pynt:
 friskhakket Persille
 
Opskrift:
Skræl alle grøntsagerne, og skær Jordskokker, Kartofler og løg i grove tern.

Skær Gulerødder og selleri i mindre stykker, da de er længere tid om at blive møre.

Svits alle grøntsagerne i Olivenolie i en gryde, til løgene blir klare, tilsæt Hønsebouillon, Salt og Peber, og lad dem småkoge i ca. 20 min. til de er møre, tilsæt herefter Mælken og revet Muskatnød, lad det småkoge igen ca. 1 min.

Til sidst blendes suppen og smages til med friskpresset Lime, Salt og Peber

Kammuslingerne ristes i Oliveolie på en pande, til de er let gylndne på alle sider.

Kammuslingerne fordeles i dybe tallerkner, og overhældes med Jordskokkesuppe og pyntes med lidt friskhakket persille.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Opskriften er vist 15408 gange,
og udskrevet 510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu