Jordskokkesuppe med kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : Blikkenslageren Indsendt : Red : |
|
|
Skræl alle grøntsagerne, og skær Jordskokker, Kartofler og løg i grove tern.
Skær Gulerødder og selleri i mindre stykker, da de er længere tid om at blive møre. Svits alle grøntsagerne i Olivenolie i en gryde, til løgene blir klare, tilsæt Hønsebouillon, Salt og Peber, og lad dem småkoge i ca. 20 min. til de er møre, tilsæt herefter Mælken og revet Muskatnød, lad det småkoge igen ca. 1 min. Til sidst blendes suppen og smages til med friskpresset Lime, Salt og Peber Kammuslingerne ristes i Oliveolie på en pande, til de er let gylndne på alle sider. Kammuslingerne fordeles i dybe tallerkner, og overhældes med Jordskokkesuppe og pyntes med lidt friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 15408 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne