Minestrone med persillepesto

Minestrone med persillepesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 fintsnittet løg
0.5 gulerod skåret i tern
0.5 porre skåret i tynde skiver
1 spsk.selleri skåret i tern
0.5 stilkbladselleri skåret i skiver
1 flået hakket tomat
0.5 dl.fintsnittet hvidkål
2 spsk.snittede grønne bønner
 
1 skivebacon/letsaltet flæsk
1 tsk.olie
 
3 dl.suppe/bouillon
1 spsk.makaroni eller ris
 
1 spsk.fine ærter
 Salt
 friskkværnet peber
 Reven parmesanost
 
Opskrift:
Gør grøntsagerne klar.

Steg bacon i en gryde. Tilsæt grøntsagerne og svits videre i lidt olie.

Tilsæt bouillon og makaroni eller ris. Kog suppen ved svag varme indtil alt er færdigt.

Drys med ærter og smag til med salt og peber.

Serveringen:
Hæld suppen i en suppeskål. Drys med reven parmesan. Pynt med stegt bacon og frisk kørvel. Servér suppen med persillepesto og en skive brød, f.eks. durumbrød





karakterer:
Opskriften er vist 11763 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu