Suppe med svineskank, grøntsager og persille
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : Red : |
|
|
Svineskanken sættes over i rigeligt koldt vand og bringes i kog under grundig skumning. Tilsæt et knips salt, samt krydderposen og lad skanken snurre til den er mør 2-3 timer.
Tag den op af suppen og smid krydderposen væk. Grøntsagerne renses, og skæres ud i passende stykker. De kommes på suppen og koger møre, dog ikke mere end de stadig har "bid". Smag til med salt og peber. Servering: Skanken befries for ben og skæres i skiver. Anret den i fad og hæld lidt varm bouillon over. Suppen hældes i en terrin, og der kommes hakket persille på toppen. Er der rigeligt med suppe, kan den med fordel koges ind, inden den koges med grøntsagerne. |
|
Opskriften er vist 33981 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Smidth68 - 2016-03-05 19:08:57 Det ville være fint med en tidsangivelse, så man ved hvor lang tid det tager at lave suppen - som iøvtigt smager! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne