Suppe med svineskank, grøntsager og persille

Suppe med svineskank, grøntsager og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svineskank
1 porre
2 gulerødder
2 persillerødder
0.25 selleri
100 g.små løg (evt. skalotteløg)
200 g.små pillekartofler
1 lille bdt. persille
 
 Krydderpose:
1 kvist.timian
2 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
1 nellike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svineskanken sættes over i rigeligt koldt vand og bringes i kog under grundig skumning. Tilsæt et knips salt, samt krydderposen og lad skanken snurre til den er mør 2-3 timer.

Tag den op af suppen og smid krydderposen væk.

Grøntsagerne renses, og skæres ud i passende stykker. De kommes på suppen og koger møre, dog ikke mere end de stadig har "bid". Smag til med salt og peber.

Servering:
Skanken befries for ben og skæres i skiver. Anret den i fad og hæld lidt varm bouillon over. Suppen hældes i en terrin, og der kommes hakket persille på toppen. Er der rigeligt med suppe, kan den med fordel koges ind, inden den koges med grøntsagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 33981 gange,
og udskrevet 583 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-05 19:08:57
Det ville være fint med en tidsangivelse, så man ved hvor lang tid det tager at lave suppen - som iøvtigt smager!