Persillesuppe med porcherede æg
Indsendt : |
|
|
Kom fiskeben i en bradepande, der sættes i en varm ovn ved 200° i 15 minutter. Benene kommes i en gryde, grønsagerne renses, sauteres i olie. Bouillon og hvidvin tilsættes, simrer under låg i 20 minutter. Suppen sigtes, koges ned og smages til med salt og peber. Suppen blendes med blancheret persille og creme fraiche. Varmes måske, men må ikke koge. Æggene slåes ud hver for sig og koger ca. 3 minutter i vand og eddike (1 liter vand til 1 dl eddike).
Tips: Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 5843 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne