Minestra di ceci e castagne

Minestra di ceci e castagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kikærter
 salt
2 stilkeblegselleri
4 laurbærblade
7 spsk.olivenolie
500 g.kastanjer
4 fedhvidløg
150 g.røget spæk
 friskkværnet sort peber
4-6 skivertoastbrød
 
Opskrift:
Udblød ærterne 12 timer i vand.

Sigt vandet fra og lad dem dryppe godt af. Kom dem i en gryde sammen med selleri, laurbærblad og 2 spsk olivenolie. Tilsæt vand og kog ved svag varme i ca. 90 minutter til væden er reduceret til 1/3.

I mellemtiden ridses kastanjer og sættes i ovnen ved 200 grader i 40 minutter. Pil skal og det grove hud af kastanjerne og mos det godt. Den resterende del olie varmes på en pande. Heri sauteres det finthakket hvidløg og det i tern skårne spæk. Tilføj kastanjemosen sammen med friskkværnet peber og lad det stege ved svag varme i ca. 6-7 minutter. Tag laurbærbladet op af suppen og rør kastanje-spæk blandingen i suppen. Rist brødet og servér det til.





karakterer:
Opskriften er vist 10505 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu