Klar mørk pighvarsuppe med urter
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Varm en tør pande op og læg løg og gulerødder på panden. Lad dem blive helt mørkebrune, vend dem og tag dem af panden. Kom 1 spsk olie på panden og brun de øvrige grønsager sammen med tomatpuréen. Fjern det fra varmen.
Varm 1 spsk olie i en tykbundet gryde for god varme. Tilsæt fiskeben og hoveder og steg det til det har taget lidt farve (det kommer til at se forfærdeligt ud). Tilsæt vineddike og lad det koge væk. Tilsæt vin og lad det koge ind til det halve. Tilsæt vand/bouillon og lad det koge langsomt op. Skum det og tilsæt de brunede grønsager og krydderier. Lad det simre ½ time, trække en halv time og lad det så igen simre ½ time. Si bouillonen og kog den ind til passende smag. Før serveringen sættes urterne til suppen og gives et kort opkog. Server i forvarmede tallerkener og byd ristet brød til. |
|
Opskriften er vist 11564 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne