Minestrone (Grønsagssupe)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bring 1 liter vand i kog, tilsæt bønnerne og lad dem koge hurtigt op og koge i 2 minutter.
Tag gryden af ilden og lad bønnerne trække 1 time.
Sæt dem derpå over igen og lad dem koge 1-1½ time eller til bønnerne er møre.
Hæld vandet fra bønnerne og sæt dem til side.
Sæt smørret over i en tykbundet gryde, og når det er skummet af, tilsætter de ærter, zucchini, gulerødder, kartofler og selleri. Rør rundt med en træske og lad det småsnurre 2-3 minutter, indtil alle grønsagerne er dækket let med smørret, men ikke brunede, sæt gryden til side. Tag nu en 6-8 liters suppegryde eller –kedel og sæt den over ved middel varme, hæld flæsketerningerne i, og når disse er sprøde og brune, tager de dem op med en hulske og lader dem løbe af på lidt køkkenrulle. Løg og porre brunes i ca. 5 minutter i det afsmeltede fedt fra flæsket. Hæld nu tomaterne og grønsagerne ved, spæd med hønsekødssuppen, tilsæt laurbærblad og persillekviste, salt og peber og lad suppen koge kvikt op, skum, skru ned for varmen og lad suppen snurre let tildækket i ca. 25 minutter. Fjern laurbærbladet og persillekvistene, tilsæt risen, de hvide bønner og flæsketerningerne og lad det hele småsnurre i 15-20 minutter eller indtil risen er mør. Før serveringen smager de suppen til med salt og peber, øser den op portionsvis og drysser med de finthakkede krydderurter og hvidløg. Server en skål med reven parmesanost for sig selv |
|
Opskriften er vist 36285 gange,
og udskrevet 627 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2007-10-24 21:15:34 Super opskrift. Lidt hvidløg sammen med løg+porrer og en smule cayennepeber skader ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne