Himmelsk kartoffelsuppe
Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær i tern. Hak løg, bladselleri, porrer, blomkål og skræl hvidløgsfeddene.
Sæt en stor gryde på fuld blus på kogepladen, put smørret i og vent til det er boblet af. Steg derefter løg og bladselleri i 2-3 minutter. Tilføj porren og pres hvidløgsfeddene i. Steg et par minutter mere. Tilføj kartofler og blomkål. Rør rundt i et minuts tid. Overhæld det hele med bouillon og tilføj chilli bean paste (kan købes i de fleste asiatiske forretninger) Kog i 30-40 minutter og blend det med en stavblender. Smag til med salt, peber, oregano, timian og basilikum. Hæld piskefløden i, kog nogle få minutter mens du rører og smag efter til sidst. Kan serveres med hvidløgsbrød el. lignende, og der burde være rigeligt til 6-7 personer. |
|
Opskriften er vist 5456 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne