Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.5 -7

Canneloni med vegetarisk fyld

2.5 -3

Lammegryde med små makaroni (Arni Yiouvetsi me manestra)

4.2 -15

Lammehjerter i gryde

4.5 -4

Kyllingelår - super nemme

3.3 -3

Mongolsk gryde

4.8 -4

Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig)

4.3 -3

Kalvekoteletter med paprikasovs

4.7 -3

Maskeret torsk

2.3 -4

Maskeret havørred

4.2 -3

Zarzuela

3 -55

Spaghetti Carbonara med ærter

4 -2

Kanin i hvidvin med ristede champignoner

4 -1

Kanin i rødvin

2 -4

Kanin som vildt

2.3 -2

Kanin i champignonsauce

4 -1

Stegt sesamkanin

4 -3

Stegt kanin

4 -1

Skovdue med kokosris

4.7 -5

Vildandebryst med rodfrugter (fedtfattig)

4.7 -6

Ederfuglebryster i Danabluesauce

4 -1

Stegt kaninlever

3.2 -3

Spaghetti à la milanaise

4 -1

Spaghetti à la milanaise 02

3.9 -24

Indianerrøv

4.2 -6

Golonka w kapuscie (svineskanker og sauerkraut)

4.3 -3

Grønsager og chili med skaldyr

5 -26

Sauerbraten (Marineret oksekød)

4 -1

Stegt perlehøne a la Mornington

4 -1

Perlehøne med krydderurter, tomat og små grøntsage

4.5 -3

Stegt perlehøne med persillerødder og stuvede skovsvampe

4 -1

Perlehøne á la Marco Polo

4 -1

Stegt perlehøne med coleslaw

3 -5

Bøf af hakket Moskusokse

4.1 -4

Koteletter i fad 07

5 -1

Kartoffeltærte med tomater og ost

4.8 -12

Kalvebov med abrikoser og soltørrede tomater

4.1 -13

Kylling i karry med pasta, broccoli og bacon

2.1 -20

Bacalhao a portuguesa (Portugisisk klipfisk)

3.4 -4

Calamares en su tinta (Blæksprutte i eget blæk)

2.6 -5

Canard á l’orange (And med appelsin)

2.9 -9

Côtelettes cordon bleu á la suisse (Schweiziske koteletter)

2.8 -6

Djuvedj (Jugoslavisk stuvning)

4.7 -8

Forelle blau (Blå forel)

2.5 -2

Gefillte Fisch

2.5 -2

Lamb curry (Lam i karry)

4.5 -2

Leg of lamb (Lammekølle)

4 -1

Moules á la mariniére (Muslinger med vinsauce)

4.5 -3

Osso buca alla milanese (Osso buco fra milano)

3.2 -5

Paella valenciana (Risret fra valencia)

2.3 -2

Paling in’t groen (Ål i grøn sauce)

4.3 -2

Paprikacsirke (Paprikakylling)

4 -1

Pot-au-feu (Oksekød- og grønsagsgryde)

2.3 -4

Ravioli (Fyldte nudler) hjemmelavede

2.8 -6

Roast beef and yorkshire pudding

4.3 -40

Spekpannenkoeken (Bacon-pandekager)

4 -1

Wiener Backhendl (Stegt kylling fra Wien)

3.6 -7

Tigermad(god til børn)

4.8 -20

Osso Buco med hvidløg

5 -41

Shanghai Kylling

3.9 -5

Karry kylling med groentsager

4.7 -3

Pølsetårne

4 -1

Involtini alla Cacciatora

1.4 -4

Skovduer i trykkoger

4.2 -5

Mørbrad med bacon og cherrytomater

4.6 -8

Thanksgiving kalkun 02

4.9 -10

Kylling med tomat

4.9 -11

Kalkunret med porrer og bacon

3.9 -10

Kalkunbryst med spinat, porrer og pikantost

1.2 -5

Nem rød kylling

4.2 -10

Gratineret pasta

3 -2

Pasta med røget flæsk og spinat

4.7 -5

Indisk lammegryde med ananasris

2 -573

Camillas ris ret med kylling

4 -5

Tyrkisk Kartoffelfad

4.5 -44

Kartoffelmedisterfad

4.5 -7

Oksetykkam med svampe i stegeso

4 -1

Cod Japaneese

3.9 -6

Kalve-lårtunge

4.9 -23

Helstegt oksemørbrad med bacon og tomat

1.8 -14

Hollandsk Biksemad 02

4.7 -3

Skomager Drenge

4.9 -48

Kuru Köfte

4.5 -15

Indbagt kyllingebryst med pikant ost

4.5 -4

Ovn pasta med skinke og porrer 02

4.4 -16

Pølser i svøb på bagt kartoffelmos

4.5 -3

Varm kyllinge tabbouleh

2.5 -2

Tripas á Moda do Porto (kallun med kylling)

4.5 -2

Callos a la Madrileña (Kallun med kalveføder)

4.3 -2

Cocido Madrileño (Kogt høne, kød og grønsager)

4 -1

Langtidskogt kallun med ærter og æbler

4.1 -21

Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen)

4 -1

Kallun med tomat, persille og borlottibønner

4.9 -48

Oksemørbrad i Calvadossauce

4.5 -2

Tomatris

4.8 -31

Kylling med gris

3.4 -14

Medister i tomat

3.7 -3

Andebryst med ferskener

4.3 -11

Svinemørbrad med krydret fyld

4 -1

Tomat-slam-pam

4.3 -12

Elgryg, ovnstegt



forrige    

næste